Kosár üzenet
...
bezárás

Fizetési információk

 

Számlájának kiegyenlítését az alábbi 4 alternatíva közül választhatja ki:

1. Készpénzes fizetés

2. Utánvétes fizetés

3. Banki előreutalás

4. OTP Simple online bankkártyás fizetés

5. PayPal fizetés

 1.  Készpénzes fizetés 
Amennyiben megrendelését irodánkban szeretné átvenni és átvételkor fizet készpénzben vagy bankkártyával tudja kiegyenlíteni a számláját. Ez esetben a termékek árán kívül megrendelését semmilyen más költség nem terheli.
 
2. Utánvétes fizetés
Amennyiben megrendelését házhozszállítással, vagy Pick Pack Pontra kérte, úgy a csomag árát utánvéttel tudja kiegyenlíteni a csomag átvételekor.
Bruttó 15.000,- Ft alatti megrendelések házhozszállításakor Önt a rendelés összértékén felül szállítási költség is terheli.
(Bruttó 15.000,- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás!)
 
3. Banki előreutalás
Amennyiben szeretné számláját előre kiegyenlíteni, abban az esetben ügyfélszolgálatunk küld az Ön részére egy díjbekérőt a megrendelés végösszegéről, mely alapján el tudja végezni a banki átutalást.
A pénz a DRUStamp Bélyegző webáruház bankszámlaszámára érkezésekor ügyfélszolgálatunk számlát állít ki az Ön részére.
A pénz beérkezése napján elindul a gyártási folyamat, amennyiben nem készterméket vásárolt. Egyéb esetben csomagoljuk a kész terméke(ke)t.
A megrendelés alakulásáról (feldolgozás alatt, csomagolva, postára adva, átvehető, szállítás alatt, …) további értesítést küldünk az Ön által megadott értesítési e-mail címre.
Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a banki átutalási megbízások díjkötelezettek, ennek mértékéről, megfizetésének módjáról és a részletekről érdeklődjön számlavezető bankjánál (ahonnak az átutalást kezdeményezi).


 
4.  Simple online bankkártyás fizetés 

Amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választja, úgy a megrendelés lépései az alábbiak szerint módosulnak:

1.  Összeállítja a kosarat

2.  Elküldi a megrendelést a webáruház felé

3.  Megtörténik a díjbekérő kibocsátása (ezt Szolgáltató manuálisan állítja ki, tehát nem azonnal jelenik meg a fizetési felület), melyet e-mailben kap meg
4. A díjbekérő-értesítő e-mail-ből kiindulva Ön könnyen kiegyenlíti az összeget.
5.  Ezt követően a DRUStamp Bélyegző webáruház munkatársa értesül a sikeres fizetésről és számlát állít ki, továbbá gondoskodik a megrendelés teljesítésről.

A Simple által elfogadott kártyatípusok:

  • Visa
  • Visa Electron*
  • MasterCard
  • Maestro*
  • American Express

* Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a Simple rendszere képes elfogadni.
A Simple bankkártyás fizetés használata az Ön számára (Felhasználókra - vásárlókra) nézve díjmentes.

A fizetés a Számlázz.hu rendszerén keresztül, közvetlenül a Simple titkosított oldalain történik.
További információkat a Simple kártyás fizetésről a OTP Mobil Kft. által üzemeltetett Simple hivatalos honlapján, az alábbi linkeken talál:
https://www.simple.hu/fooldal

 

 

5. PayPal

A PayPal-os fizetés lehetővé teszi, hogy az Ön által használt hitelkártyával egyenlítse ki a vásárlásának értékét. Ott adja meg az hitelkártya azonosításához szükséges adatokat. A PayPal-ról: Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.